App der forener tolk og tolkebruger
Indtil nu har tolkebrugere skullet i kontakt med mange firmaer og selvstændige tolke, for at kunne finde en ledig tolk. Men hvordan gør man bookingen smartere med den teknologi, der allerede bliver brugt til at gøre hverdagen nemmere for mange? Dette spørgsmål stillede Toimo sig selv og besluttede at udvikle en app og en  platform, der skaber et større overblik for både tolkebrugere og tolke.
BoligDeal er blandt Danmarks største boligsøgemaskiner og giver brugere mulighed for at finde opslag på langt størstedelen af ledige boliger på markedet. Tjenestens nytænkende koncept sikrer, at boligopslag fra samtlige udbydere samles på et sted.
Forlaget Fortuna står bag det originale koncept, der ligger til grund for deres patenterede familiekalender Family Plan fra år 2000. Kalenderen er et populært redskab til at holde styr på familie og skolegang i det danske land og er den største af sin slags herhjemme.
Dropnlocal er en start-up, der har gjort det til sin fornemste pligt at give rejsende endnu bedre mulighed for at kunne udforske deres feriedestinationer og stop undervejs.
Hos Springfeed har vi udviklet apps siden 2010 og har i den tid været så heldige at varetage en masse spændende app-projekter for vores fantastiske, idérige kunder.
Kenneth Rose er manden bag Simpelt IVS, der er en start-up med en ambitiøs vision om at udvikle og promovere fantastiske apps. Han kom til os for at realisere sin første idé, der blev til startskuddet til en passioneret bibeskæftigelse.
Dinero står bag et enkelt og brugervenligt økonomisystem, der har vundet stor tilslutning og popularitet over de seneste år. Særligt blandt mindre og mellemstore erhvervskunder der ønsker større selvstændighed i virksomhedens administrative arbejde.
MocialCall er en succesfuld start-up med luft under vingerne, hvilket blandt andet har givet udslag i et bidrag fra Vækstfonden. Stifter, Lars Østergaard, startede virksomheden med ambitionen om at gøre verden mindre via en innovativ opkaldstjeneste.
FAOX er en kreativ start-up, der laver apps i børnehøjde. Målet er at gøre det sjovere og nemmere for børn og voksne at lege og lære sammen.
BoardPlace er en web-baseret HTML5 løsning, der har til formål at håndtere agendaer på bestyrelsesmøder. Tjenesten bidrager med at understøtte det administrative arbejde og sikre at relevant materiale er struktureret, lettilgængeligt og opdateret.
Movia er Danmarks største trafikselskab med 450 buslinjer og 10 lokalbanestrækninger. Hvert år slår 220 mio. passagerer sig ned i sæderne.
E-takeaway er din digitale adgang til udbuddet af restauranter og take-away-steder i Danmark. Tjenesten blev lanceret i 2003 med ambitionen om at overskueliggøre valgmulighederne inden for take-away i én samlet løsning.
REMA 1000 er en stor skandinavisk dagligvarekæde med mere end 275 butikker i Danmark. Siden 1994 har kæden været leverandør til dagligdagens indkøb med et stort udvalg af discountvarer. Som virksomhed har REMA 1000 fokus på værdier såsom enkelthed og folkelighed med kunden i centrum.
KiMs er mange danskeres foretrukne snackleverandør, når man ”er sulten for sjov”. Virksomheden er markedsledende indenfor chips og snacks i Danmark, og deres velkendte logo pryder poser i de fleste danske dagligvarebutikker.
Bravo Tours er et dansk rejseselskab grundlagt i 1998. Det er i dag blandt de tre største rejsebureauer i Danmark og er en del af den skandinaviske rejsekoncern Primera Travel Group Scandinavia.
Estate er en anerkendt landsdækkende ejendomsmæglerkæde.  Med et omfattende netværk af ejendomsmæglere med stort lokalkendskab står Estate klar, når danskere går med tanker om at købe eller sælge bolig. Ejendomsmæglerkæden er en del af Nykredit Mægler.
TDC er blandt de mest velkendte telekommunikationsvirksomheder i Danmark og har igennem en lang årrække domineret som markedets største teleoperatør.
Nordania er et dansk leasingselskab med mere end 40 års erfaring i branchen og er en del af Danske Bank-koncernen. Nordania tilbyder finansiering af driftsmidler, herunder leasing af biler, varebiler og lastvogne, til virksomheder og private i Danmark og resten af Norden.
Nybolig er en af Danmarks største ejendomsmæglerkæder og er en del af Nykredit-koncernen. Deres ejendomsmæglere er blandt de foretrukne, når danskerne skal have ny bolig, og der bliver handlet med alt fra lejligheder og villaer til erhvervs- og landbrugsejendomme.
Bold.dk er Danmarks førende online fodboldsite med over 325.000 unikke besøgende hver måned. Deres primære fokus er danske og europæiske fodboldrelaterede nyheder. Siden er den perfekte legeplads for fodboldfans med et unikt og omfattende udbud af services.
Boligsiden er en af Danmarks førende portaler indenfor boligsøgning, boligstatistik og bolignyheder og giver et samlet overblik over markedet. Dermed giver siden boligsøgende bedre og nemmere mulighed for at sammenligne tilbud og finde drømmeboligen.