BoardPlace

Web App


BoardPlace - Bestyrelsens foretrukne værktøj


BoardPlace er en web-baseret HTML5 løsning, der har til formål at håndtere agendaer på bestyrelsesmøder. Tjenesten bidrager med at understøtte det administrative arbejde og sikre at relevant materiale er struktureret, lettilgængeligt og opdateret. Den er tænkt som et værktøj til at lette arbejdsbyrden under forberedelse og deltagelse i møderne samt til at fokusere arbejdsindsatsen gennem brugervenlighed og intuitivt design.

BoardHorizon ønskede en web klient til nuværende og kommende kunder, som kunne give digital og mobil adgang til virksomhedens tjeneste under bestyrelsesmøder.

BoardPlace er udviklet af Springfeed for BoardHorizon i samarbejde med Inopi.

Klient: BoardHorizon

Link: boardplace.dk

Type: Web app

 

Nøgleelementer:

  • Frontend design
  • Layout
  • User Interface
  • Mobil arkitektur
  • Optimeret til flere platforme

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


BoardPlace giver adgang til mødedagsordner, dokumenter og bilag på web og mobile platforme. Noter kan oprettes og deles i dokumenterne, og referater og dagsordner kan nemt udsendes. Fritekstsøgning gør det muligt at finde relevant materiale, og en historik tilbyder navigation i tidligere besøgte dokumenter.

Springfeed har leveret frontend design, layout og User Interface til HTML5 løsningen. Derudover har Springfeed udviklet mobil arkitektur og en række teknisk komplicerede features, som håndtering af sikkerhed samt oprettelse og deling af noter. BoardPlace er desuden tæt integreret med IBM’s Lotus Domino og sikrer dermed brugere en nem og overskuelig brugeroplevelse.

Efter Springfeeds anbefalinger blev systemet optimeret til browsere på de store platforme, hvilket resulterede i, at BoardPlace både kan benyttes på iPad og Android tablets, samt almindelige browsere på på desktop maskiner. Dermed er løsningen nem at tilgå, og brugere er ikke begrænset til én slags mobil enhed eller én browser.

“INOPI har i 16 år arbejdet med sags- og dokumenthåndtering og denne forståelse for arbejdsgange og -processer er implementeret i en stærk back-end, og vi søgte en samarbejdspartner, der kunne levere en brugerflade der var intuitiv let at anvende, som samtidig opfyldte kravene for en bestyrelses arbejde.

Vi sætter stor pris på Springfeeds engagerede input og vedholdenhed i forhold til vores overvejelser og idéer, således at vi i fællesskab har kunnet sikre den færdige løsnings effektive afvikling og optimale bruger grænseflade på de mobile platforme.

Vi værdsætter ligeledes Springfeeds tilgængelighed og arbejdsindsats i projektet, hvor Springfeed har arbejdet dag og nat, når det har været påkrævet i forhold til hurtig markedstilpasning og respons.”

Helle Ellesbjerg Due, Business Unit Manager, Inopi

00_login01_document02_main_treespringfeed boardplace