Bold.dk

iOS


Bold.dk - Følg hver en scoring


Bold.dk er Danmarks førende online fodboldsite med over 325.000 unikke besøgende hver måned. Deres primære fokus er danske og europæiske fodboldrelaterede nyheder. Siden er den perfekte legeplads for fodboldfans med et unikt og omfattende udbud af services.

Bold.dk opdateres live med fodboldresultater, og brugere kan læse sig til alt, der er værd at vide, om klubber, kampe og turneringer. Brugere kan yderligere orientere sig i tabeller, odds hos bookmakerne og en programoversigt over kampe på TV. Siden skriver derudover nyhedsartikler om, hvad der rører sig i fodboldens verden, og den indeholder en videosektion med interviews og TV-klip. Der findes også et meget aktivt debatforum og en blog drevet af brugere.

Siden giver desuden mulighed for at brugerdefinere, da brugere kan angive deres favorithold eller –liga og se sorterede opdateringer efter eget valg.

Klient: Bold.dk

Link: bold.dk

Type: iOS

 

Nøgleelementer:

  • Personlig brugerprofil: Min bold
  • Brugerdefinerede push-beskeder og live-opdateringer
  • Brugerdefineret nyhedssektion
  • Programoversigt
  • Søgefunktion

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


Bold.dk appen tilbyder hjemmesidens udbud af services direkte på din smartphone. I appen kan brugere orientere sig i nyheder, program og resultater og følge kampene live. Derudover er der mulighed for at oprette en personlig profil, hvor indholdet sorteres efter personlige præferencer. Her angives favorithold, hvilket sorterer opdateringer om nyheder og resultater efter brugerens interesse. Yderligere kan notifikationer brugerdefineres, så brugeren modtager push-beskeder med live-opdateringer fra kampe samt relevante nyheder. Brugeren har adgang til en generelle nyheder-sektion og en brugerdefinerede nyheder-sektion.  Derudover indeholder nyhedssektionen en søgefunktion.

Springfeed har leveret et godt stykke håndværk i form af vores iPhone version af Bold.dk, hvilket vi er yderst tilfredse med. Samarbejdet har forløbet professionelt, gnidningsfrit og med en tæt dialog mellem vores og deres udviklere. Vi kan varmt anbefale Springfeed.

Denis Larsen, CEO, Bold.dk

screen3screen2

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Appen fra 2011 findes ikke længere.

Punkt 1

Punkt 2

Punkt 3