BoligDeal

Android, iOS


BoligDeal - Alle boliger, ét sted


BoligDeal er blandt Danmarks største boligsøgemaskiner og giver brugere mulighed for at finde opslag på langt størstedelen af ledige boliger på markedet. Tjenestens nytænkende koncept sikrer, at boligopslag fra samtlige udbydere samles på et sted. Den afhjælper dermed udfordringer med uoverskuelig og tidskrævende gennemgang af diverse portaler.

Ambitionen er dermed at sikre danske boligsøgende det fulde overblik over udvalget, så der er lige muligheder for alle. Tjenesten er for alle boligsøgende uanset, om de er på markedet for at eje eller leje, og om de drømmer om villa eller lejlighed.

Rentbuyestate, der står bag tjenesten, ønskede at udbyde tjenesten på de digitale platforme for at understøtte deres website, og dermed har Springfeed bistået udviklingen af apps til både Android og iOS.

Klient: Rentbuyestate

Link: boligdeal.dk

Type: Android, iOS

 

Nøgleelementer:

  • Opdatering om nye boliger
  • Push-notifikationer
  • Søgefunktion
  • Listevisning
  • Boligvisning

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


BoligDeals app Lejeboliger i Danmark giver brugeren overblik over alle ledige lejeboliger på markedet. Brugeren får rig mulighed for at holde sig opdateret om de nyeste relevante boligopslag og tilsendes efter ønske en liste over nye ledige lejemål i brugerdefinerede geografiske områder. Appen henter regelmæssigt nye relevante lejemål og orienterer brugeren med en lokal push-besked.

Yderligere funktioner i appen omfatter søgefunktion, listevisning og boligvisning. Brugere kan søge boliger efter specifikke præferencer og får derefter vist søgeresultatet i en oversigt. I boligvisning kan brugerne orientere sig i information og kortvisning af interessante boliger.

springfeed boligdeal appsearchlistapartmentshare