Bravo Tours

iOS


Bravo Tours - Din næste ferie er inden for rækkevidde


Bravo Tours er et dansk rejseselskab grundlagt i 1998. Det er i dag blandt de tre største rejsebureauer i Danmark og er en del af den skandinaviske rejsekoncern Primera Travel Group Scandinavia. Deres ambition er at sende danskerne afsted på ferier, hvor kvaliteten er i højsædet med henblik på at sikre den bedste oplevelse.

Med gæsten i centrum sikrer Bravo Tours, at danskernes rejsedrømme går i opfyldelse. De er med hele vejen fra drøm over planlægning til rejse og ophold. Bravo Tours har masser af spændende rejsemål i hele verden og på alle destinationer mødes de rejsende af dansktalende servicepersonale.

Digital adgang på mobile platforme til Bravo Tours serviceudbud var på ønskelisten, da de valgte at få udviklet en app. Her var deres ønske at gøre det endnu nemmere at planlægge næste ferie. Springfeed har bistået LBi med udviklingen af Bravo Tours til iPhone.

Klient: LBi

Link: bravotours.dk

Type: iOS

 

Nøgleelementer:

  • Opdateret kampagneoversigt
  • Søgefunktion
  • Informationssider
  • Kortvisning af hoteller
  • Gyroskop-funktion

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


Bravo Tours travel app giver en opdateret oversigt over rejseselskabets nuværende kampagner og afbudsrejser. Brugeren kan søge i og læse om hoteller på Bravo Tours destinationer, orientere sig i hvor de er lokaliseret på Google Maps og se billeder af hotelværelser og faciliteter. Listen over rejsetilbud kan sorteres efter søgekriterier såsom valg af lufthavn. Appen inkluderer en gyroskop-funktion, så brugeren kan se sig om i nærområdet på destinationen. Når brugeren ønsker at bestille en rejse, ringer han direkte til Bravo Tours eller bestiller via hjemmesiden gennem viderestilling fra appen.

“Vi har haft et godt samarbejde med Springfeed. En af deres styrker er deres dybe kendskab til de forskellige teknologiers muligheder og begrænsninger. Samtidig er de gode til at sætte sig i slutbrugerens sted, såvel som de hurtigt forstår kundens forretning.

Springfeed har udvist stor ansvarlighed og evne til konstruktiv dialog i forhold til alle faser af projektet, og man kan derfor være sikker på, at kunden får den bedste løsning både på kort og lang sigt”

Daniel Poulsen, Account Manager, LBi

screen320x480-1screen320x480-2screen320x480-3screen320x480

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Punkt 1

Punkt 2