Dinero

Android, iOS, Xamarin


Dinero - Giver dig styr på dit regnskab


Dinero står bag et enkelt og brugervenligt økonomisystem, der har vundet stor tilslutning og popularitet over de seneste år. Særligt blandt mindre og mellemstore erhvervskunder der ønsker større selvstændighed i virksomhedens administrative arbejde. Systemet giver kunder overblik over køb og salg i deres virksomheder samt mulighed for at administrere deres egne regnskaber. Hos Dinero kan man selv klare alt fra bogføring til fakturering i det daglige arbejdsliv uden problemer.

Men i et hektisk arbejdsliv, der i stadig højere grad foregår på farten, er der efterspørgsel efter digitale løsninger, som tilbyder muligheden for hurtigt og effektivt at kunne få småopgaver fra hånden. Dinero genkendte dette behov hos sine kunder og ønskede derfor at få udviklet deres system til mobile platforme, så det også kunne benyttes, når kunderne er ude af huset.

Klient:Dinero

Link:dinero.dk

Type: Android, iOS, Xamarin

 

Nøgleelementer:

  • Regnskab på farten
  • Opdatering af tal
  • Fakturering
  • Bilagsindsamling
  • Billedredigering

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


Dinero appen tilbyder Dinero systemets komplette udbud af services direkte på telefonen. Appen giver brugerne mulighed for at forberede og gennemføre bogføring med det samme ved at tage billeder af kvitteringer og oprette fakturaer på telefonen direkte i Dineros system – hvor som helst og når som helst, når udgifter afholdes og salg finder sted. På den måde er der ikke bilag, der smutter i svinget. Appen præsenterer en intuitiv og effektiv kamerafunktion, der gør det muligt at redigere billeder af kvitteringer for et tilfredsstillende resultat klar til bogføring. Derudover kan brugerne hurtigt orientere sig og danne sig overblik over økonomien.

Springfeed har lavet Dinero Pro App og den er vi rigtig glade for. Det er en fornøjelse at arbejde med dem, da det er reelle og dygtige mennesker, der kæmper for at levere en god service og et godt produkt.

Martin Thorborg, Direktør, Dinero

screen322x572-2screen322x572-3screen322x572-4

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Prøv appen på din mobil

Xamarin

Vi valgte at udvikle Dinero Pro appen på Xamarin Platformen, hvorved vi kunne bygge native apps til både iOS og Android på en fælles C# kodebase.

Billedbehandling

Gennem advanceret billedbehandling er det muligt at tage billede af bilag gennem mobilens kamera, samt rotere, beskære og gemme det redigerede billede på serveren.