Dropnlocal

Web App


Dropnlocal - Få hænderne fri når du rejser


Dropnlocal er en start-up, der har gjort det til sin fornemste pligt at give rejsende endnu bedre mulighed for at kunne udforske deres feriedestinationer og stop undervejs.

Mange rejsende oplever på deres ferier en udfordring i form af uoverensstemmelse mellem ankomst og check-in mulighed – eller check-out krav og afrejse. Spildt tid kan være en kilde til frustration og ærgrelse, når eventyrlysten trækker, og man begrænses af at rulle rundt med en stor kuffert.

Dropnlocal opsøgte Springfeed med ambitionen om at udvikle en app, der giver rejsende mulighed for at parkere bagagen lokalt i trygge hænder ved mellemlandinger samt ved tidlig ankomst eller check-out fra hotellet.

Web appen har til formål at give turister og forretningsrejsende frie hænder under hele rejsen.

Klient: Dropnlocal

Link: dropnlocal.com

Type: Web

 

Nøgleelementer:

  • Lokal, tryg og midlertidig bagageparkering
  • Kortvisning af opbevaringsmuligheder
  • Booking af tid og dato online
  • Betalingsfunktion
  • E-mailfremsendelse af bekræftelse

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


Med Dropnlocal kan rejsende gå online og ved hjælp af webappens kort finde et lokalt og midlertidigt opbevaringssted for deres bagage nær deres position eller destination. Brugeren vælger det ønskede sted og booker tidspunkt og dato. Bookingen kan foretages op til en måned i forvejen eller selv samme dag. Antal og størrelse af bagagen angives. Der betales et depositum for opbevaringen, og i sidste ende betaler brugeren ikke for mere end de faktiske timer mellem aflevering og afhentning. Hvis brugeren forhindres i fremmøde trækkes betalingen ikke. Bekræftelse af bookingen modtages på mail og forefindes online på brugerprofil. Sikkerhed og brugervenlighed er i højsædet.

På baggrund af en anbefaling kontaktede jeg Springfeed for at få rådgivning og efterfølgende udvikling af min web applikation Dropnlocal.com, som faciliterer bagageopbevaring i lokale butikker. Med en fast-to-market strategi var det afgørende, at Springfeed kunne levere til aftalt deadline. Det var præcis, hvad de gjorde og i et flot design med en solid kode, som efterfølgende gjorde det muligt for min egen udvikler at overtage.”
Jannik Lawaetz, Founder, Dropnlocal.com
09030201

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Prøv web appen på din mobil.

Maps

Visning af butikker med ledigkapacitet direkte på et Google Maps kort i forhold til brugernes GPS position for bedre brugervenlighed.

Betalingsløsning

Integration med ePay som betalingsløsning, så der sikres at alle udenlandske kreditkorttyper kan modtages.

Retailer-system

Systemet har også en administrationsside til forhandlere hvor de kan styre deres kapacitet samt logge brugere ind når de modtager baggage.