Estate

Android


Find bolig med Estate - Se muligheder i lokalområdet


Estate er en anerkendt landsdækkende ejendomsmæglerkæde.  Med et omfattende netværk af ejendomsmæglere med stort lokalkendskab står Estate klar, når danskere går med tanker om at købe eller sælge bolig. Ejendomsmæglerkæden er en del af Nykredit Mægler.

Fra boligdrøm til virkelighed skal man igennem mange overvejelser, prioriteringer og beslutninger – praktisk og økonomisk. Estate bistår gerne med dem alle.

Det var ejendomsmæglerkædens ønske med deres app at videreformidle sin indsigt til danskerne på de mobile platforme, så de nemt får overblik over boligmarkedet i lokalområdet.

Springfeed har bistået Woerk med udviklingen af en Android version af ”Find bolig med Estate”.

Klient: Woerk

Link: estate.dk

Type: Android

 

Nøgleelementer:

  • Søgefunktion
  • Kortvisning af boliger
  • Åbent Hus arrangement-oversigt
  • Søgehistorik
  • Favoritoversigt

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


“Find bolig med Estate” er en ejendomsmæglerapp, der holder dig opdateret om situationen på boligmarkedet i dit nærområde. Du kan se og søge efter alle typer bolig, hente detaljeret information, beregne låneydelser og se prisudviklingen i lokalområdet. Det er også gjort nemmere at finde den nærmeste mægler samt at få et overblik over åbent hus-arrangementer i et udvalgt område. Appen opdateres dagligt med nye boligemner fra adskillige mæglerkæder.

screen1smallscreen2smallscreen3small

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Punkt 1

Punkt 2