Forlaget Fortuna

Android, iOS


FamilyPlan - Den daglige planlægning bliver en leg


Forlaget Fortuna står bag det originale koncept, der ligger til grund for deres patenterede familiekalender Family Plan fra år 2000. Kalenderen er et populært redskab til at holde styr på familie og skolegang i det danske land og er den største af sin slags herhjemme. Den er udarbejdet med brugervenlighed og funktionalitet i højsædet for at kunne give det optimale overblik over mærkedage, aftaler og aktiviteter for travle, moderne børnefamilier. Kalenderen er blandt andet kendt for sine tilhørende klistermærkeark, folde-ud skemaer og tillægsfunktioner.

Tendensen til digitalisering af familielivet i indsatsen på at gøre hverdagen nemmere og mere overskuelig er lige i tråd med formålet bag FamilyPlan. Derfor blev vi opsøgt af Forlaget Fortuna, der kom til os med et ønske om at tilbyde sin familiekalender på mobile enheder med den samme funktionalitet og brugervenlighed som i sin printede form.

Klient: Forlaget Fortuna

Link: familyplan-app.com

Type: iOS, Android

 

Nøgleelementer:

  • Fælles familiekalender
  • Delt to-do-liste
  • Delt madplan
  • Delt indkøbsliste
  • Brugerdefinerede notifikationer

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


FamilyPlan appen tilbyder familiekalenderens funktionalitet direkte på mobile platforme. Der kan oprettes brugerprofiler for op til syv familiemedlemmer i kalenderen. Kalenderfunktionen indeholder mulighed for at oprette personlige mærkedage og aftaler samt for at tilføje og samle børnenes skoleskemaer. Brugerne kan derudover oprette to-do-lister tilknyttet særlige aktiviteter samt modtage notifikationer med påmindelser efter ønske.

Brugerne kan også oprette indkøbslister, livretter og madplan. Madplanen kan dannes på baggrund af livretter, og ingredienslisten fra madplanen kan synkroniseres med indkøbslisten. Al aktivitet i appen deles med de andre brugerprofiler – hele familien holdes orienteret. Synlighed af forskellige elementer for andre brugere kan tilpasses efter ønske.

iphone-6-img-4iphone-6-img-3iphone-6-img-2iphone-6-img-1

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Prøv appen på din mobil

Punkt 1

Punkt 2

Punkt 3