Jozi

iOS


Jozi - Ikke bare et vendespil...


Hos Springfeed har vi udviklet apps siden 2010 og har i den tid været så heldige at varetage en masse spændende app-projekter for vores fantastiske, idérige kunder. Vores arbejde spænder vidt med udviklingsprojekter for både store og små virksomheder, for etablerede organisationer og for start-ups. De apps, vi har været med til at udvikle, har været af både enkel og kompleks karakter og har haft både lavpraktiske og visionære formål.

I dette inspirerende miljø af gode idéer fik vi vores egen.

Med Jozi ville vi gerne vise jer en side af os som team Springfeed. Hvem vi er, og hvad vi kan – professionelt og personligt.  Jozi er et eksempel på hvad der kan opstå i synergien mellem medlemmerne af vores team, når vi i fællesskab inspireres. Vi ville gerne demonstrere, hvor vi kan drive en god idé hen – uanset om det er din eller vores.

Idéen opstod hos en af vores dygtige udviklere, da hans flersprogede familie savnede et værktøj/legetøj til at styrke børnenes sprogbrug på en sjov, enkel og effektiv måde.  Det var et behov, Springfeed hurtigt erkendte, måtte eksistere hos masser af andre moderne, multikulturelle familier, og derfor satte teamet sig for at tage fat på et selvstændigt app-projekt.

Klient:Springfeed

Link:springfeed.dk

Type:iOS

 

Nøgleelementer:

  • Lyt-og-lær vendespil
  • Brugerdefinerede billedpar og ord
  • Syv sprog
  • Ni standardtemaer
  • Børneorienteret musik, grafik og design

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


Jozi er et vendespil udviklet til børn med det formål at medvirke til sproglig udvikling, imens de har det sjovt. Spillet er tiltænkt små børn, der er ved at lære et eller flere sprog i hjemmet. Når barnet finder et billedpar læses det tilhørende ord højt og sammenhængen illustreres. Spillet tilbyder syv forskellige sprog og fem gratis standardtemaer deriblandt dyr og tal. Dertil kan du tilkøbe flere temaer – eller oprette dine helt egne. Med Jozi er der mulighed for at brugerdefinere hvilke temaer, der skal sætte ord på hverdagen for dit barn. Du opretter nye billedpar direkte fra kameraet eller billedbiblioteket på din telefon, og du indtaler selv de tilhørende ord, så du kan prioritere dit barns interesser. Alt fra musik og grafik over design og funktionalitet er udviklet med henblik på at sikre brugervenlighed og begejstring i børnehøjde.

 

screen322x572 (5)screen322x572 (6)screen322x572 (7)screen322x572 (8)

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Prøv appen på din mobil

Flersproget

Appen håndterer flere sprog gennem sprogfiler som kan downloades.

Punkt 2

Punkt 3