MobileGift

iOS


MobileGift - Gavekortet er altid ved hånden


Kenneth Rose er manden bag Simpelt IVS, der er en start-up med en ambitiøs vision om at udvikle og promovere fantastiske apps. Han kom til os for at realisere sin første idé, der blev til startskuddet til en passioneret bibeskæftigelse.

Kenneth Rose havde øje for at dét at give gaver i dag i højere grad er præget af en udveksling af penge. Nogle modtagere foretrækker at købe gaven selv, at spare op, at undgå dubletter eller ikke at skulle udarbejde en udførlig ønskeliste. Nogle givere foretrækker ikke at risikere at tage fejl med gavevalg eller at skulle lede efter uopdrivelige gaveønsker. Når det kommer til at give gaver, er der tydelige tendenser, der peger på at pengegaver i dag blandt de mest almindelige foræringer ved særlige lejligheder.

Og som i mange andre tilfælde er det at give en pengegave en handling, der kan drage fordel af at blive effektiviseret digitalt til glæde for både giver og modtager. Det overflødiggør kontanthævninger og kontooverførsler, fysiske kort og tilstedeværelse i de tilfælde, hvor det er upraktisk, ubelejligt eller umuligt. Gavekortet kan i stedet gives på farten og langvejs fra, når ens kære skal fejres, anerkendes og belønnes.

Klient:MobileGift

Link:mobilegift.dk

Type:iOS

 

Nøgleelementer:

  • Giv og modtag pengegaver
  • Personlig hilsen
  • Smukke kort til enhver lejlighed
  • Pengegave som kontooverførsel, MobilePay eller gavekort
  • Givet og modtaget historik

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


MobileGift giver dig mulighed for at giver dine nærmeste pengegaver ved særlige lejligheder direkte fra din smartphone eller tablet. Pengegaven kan gives som en overførsel af penge til modtagers konto eller som et gavekort til brug i et storcenter efter eget valg. Brugervenligheden er i hovedsædet, når du vælger kort, modtager, beløb og betalingsmetode. Med et udvalgt kort og en personlig hilsen gør du pengegaven til noget helt særligt.

“Som start-up virksomhed med ambitioner har mit samarbejde med Springfeed været enestående. Jeg har igennem mange år handlet med mange forskellige leverandører i mange forskellige brancher. Jeg kan med sikkerhed sige at niveauet på kvalitet, produkt og deadlines altid er som aftalt og i en klasse for sig.

Springfeed har en indlevende kreativ evne til at se muligheder, de er bevidste omkring begrænsninger og tager ansvar, udfordrer og holder hvad de lover.

Jeg kan varmt anbefale Springfeed til både start-ups og etablerede virksomheder, hvor deadlines, sparring og god kemi spiller en rolle.”

Kenneth Rose, Adm. direktør og partner

screen322x572-2screen322x572-3screen322x572-4screen322x572-6screen322x572-5

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Prøv appen på din mobil

Punkt 1

Punkt 2

Punkt 3