Moodagent

Blackberry, Java ME


Moodagent - Musik efter dit humør


Moodagent er en internationalt anerkendt musiktjeneste med rødder i Danmark. Tjenesten er udstyret med unik og avanceret software, der gør den i stand til at analysere enkelte musiknumre og deres karakteristika såsom stemning, genre, tempo og instrumenter.  Dermed gør en søgefunktion brugeren i stand til at sammensætte og opdage musik, som passer til humør eller smag.

Moodagent er en revolutionerende måde at generere nye playlister på enten ved angivelse af sindsstemning eller på baggrund af en eksisterende musiksamling på telefonen. Tjenesten indhenter data om brugerens præferencer og kan benytte dette til at anbefale musiknumre, playlister og radiostationer. Moodagent tilbyder derfor en unik mulighed for at brugerdefinere og personliggøre sin musiksamling.

I 2011 ønskede Moodagent at udvide sin tilstedeværelse på mobile platforme ved at inkludere Blackberry og Nokia S40. Springfeed har udviklet appen til disse platforme for Syntonetic for at sikre en endnu bredere understøttelse. Resultatet blev en app, der var præinstalleret på Nokia S40 platformen, og som de første 10 dage blev downloadet over 400.000 gange.

Klient: Syntonetic

Link: moodagent.com

Type: Blackberry, Java ME

 

Nøgleelementer:

  • Søgefunktion med sliders
  • Automatisk katalogisering af musiknumre
  • Avancerede musikanbefalinger
  • Brugerdefinerede playlister
  • Mere end 80 sprog understøttet

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


Moodagent appen tilbyder musiktjenestens mulighed for at generere personlige playlister på baggrund af individuelle præferencer. Søgefunktionen benyttes ved at søge efter ny musik på baggrund af enkeltnumre eller en eksisterende musiksamling på telefonen eller i Moodagent. Søgning kan også foretages ved at angive sindsstemning ved tilpasning af ‘humørsliders’. Positionen af sliderne bestemmer hvilken grad af de forskellige sindsstemninger, som musiknumrene i spillelisten skal afspejle. I de genererede playlister anbefales musik, der er afstemt med søgekriterierne.

Springfeed har udvist solid indsigt i BlackBerry og Nokia S40 mobilplatformene og har gjort det muligt for os hurtigt at nå ud på disse. Deres tilgang til projektet har været systematisk og med god forståelse for slutbrugernes behov samt et fokus på cross-platform udvikling som har minimeret omkostningerne og øget kvaliteten. Vi kan kun anbefale Springfeed til andre.

Kristian Ridley Schou, CTO, Syntonetic

screen1screen2screen3splash