Nordania

Android, iOS


Nordania - Leasing gjort nemmere


Nordania er et dansk leasingselskab med mere end 40 års erfaring i branchen og er en del af Danske Bank-koncernen.

Nordania tilbyder finansiering af driftsmidler, herunder leasing af biler, varebiler og lastvogne, til virksomheder og private i Danmark og resten af Norden.

Nordanias kunder er derfor om nogen ofte på farten, når de har brug for service og assistance. Bag rattet kan der være langt til nærmeste computer og derfor ønskede Nordania at tilbyde sine tjenester på mobile platforme. Her kom Springfeed ind i billedet.

Hvor Springfeed har haft hånd om udvikling, har LBi stået for koncept og original grafik. In2Media har stået for grafikken til version 2.

Klient: Nordania

Link: nordania.dk

Type: iOS, Android

 

Nøgleelementer:

  • Brugerprofil med log-in
  • Information, leasingaftale og dagens tilbud
  • Lokalisering af tankstation eller værksted
  • Lokalisering af parkeret bil
  • Oplysning om p-billet

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


Nordania appen gør relevant information tilgængelig for bilister i nødstilfælde. Det omfatter for eksempel visning af nærmeste tankstation eller værksted. Appen hjælper dig også med at huske hvor du har parkeret din bil, og hvornår din p-billet udløber. Se dagens tilbud fra Nordania ved at ryste din smartphone. Hvis du er kunde hos Nordania, kan du logge ind og se informationer om din bil samt din leasingaftale. Appen fungerer både for private kunder og for erhvervskunder samt folk, der endnu ikke er Nordania kunder.

Vi har haft et godt samarbejde med Springfeed. En af deres styrker er deres dybe kendskab til de forskellige teknologiers muligheder og begrænsninger. Samtidig er de gode til at sætte sig i slutbrugerens sted, såvel som de hurtigt forstår kundens forretning. Springfeed har udvist stor ansvarlighed og evne til konstruktiv dialog i forhold til alle faser af projektet, og man kan derfor være sikker på, at kunden får den bedste løsning både på kort og lang sigt.”

Daniel Poulsen, Account Manager, LBi

iPhone 4-Inch Screenshot 1iPhone 4-Inch Screenshot 2iPhone 4-Inch Screenshot 3iPhone 4-Inch Screenshot 4iPhone 4-Inch Screenshot 5

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Punkt 1

Punkt 2

Punkt 3