REMA 1000

Android


REMA 1000 - Aftensmaden klarer næsten sig selv


REMA 1000 er en stor skandinavisk dagligvarekæde med mere end 275 butikker i Danmark.

Siden 1994 har kæden været leverandør til dagligdagens indkøb med et stort udvalg af discountvarer. Som virksomhed har REMA 1000 fokus på værdier såsom enkelthed og folkelighed med kunden i centrum.

Det er med disse værdier for øje, at REMA 1000 ønskede at få udviklet en app til at bistå de hverdagsritualer, der relaterer sig til indkøb: madplanlægning og madlavning. Appen skulle være til glæde for travle, moderne børnefamilier og alle andre, der bare gerne vil gøre tiden i supermarkedet og køkkenet lidt nemmere.

Springfeed har bistået med udviklingen af en Android version af REMA1000 for iRoots.

Klient: REMA 1000

Link: rema1000.dk

Type: Android

 

Nøgleelementer:

  • Brugerdefineret eller automatisk indkøbsliste
  • Brugerdefineret eller automatisk madplan
  • Opskriftsarkiv
  • GPS-lokalisering af butikker
  • Tilbudsavis

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


REMA 1000 appen tilbyder et integreret system til administration af madplanlægning, indkøb og madlavning i ét. Den nyeste tilbudsavis er tilgængelig direkte på brugerens smartphone, og en kortfunktion giver overblik over lokaliseringen af de nærmeste butikker. En indkøbsliste kan oprettes og administreres og bruges som huskeseddel i supermarkedet. Appen indeholder dertil et opskriftsarkiv med masser af spændende, sunde hverdagsretter med vejledning til fremgangsmåde og tilberedning. Arkivet er opdelt i kategorier og bliver jævnligt opdateret med nye opskrifter. Brugeren kan udvælge interessante opskrifter og tilføje ingredienserne automatisk til indkøbslisten. Der kan også oprettes en madplan for flere dage eller en hel uge med tilhørende opskrifter fra arkivet og indkøbslister tilknyttet.

Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Springfeed ved portering af iOS projekter til Android platformen. Medarbejderne hos Springfeed har dybdegående teknisk viden og bred device specifik indsigt, så det er fascinerende at se hvor hurtigt de kan finde løsninger til relativt komplekse mobile udfordringer. Effektive, punktlige og meget professionel tilgang til forretningsdrivelse.

Martin Rahbæk, CEO, iRoots

screen

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Appen fra 2011 findes ikke længere.

Punkt 1

Punkt 2

Punkt 3