Sanglege

Android, iOS


Sanglege - Førstehjælp til sangdøve forældre


FAOX er en kreativ start-up, der laver apps i børnehøjde. Målet er at gøre det sjovere og nemmere for børn og voksne at lege og lære sammen.

FAOX opdagede behovet i børnefamilier for vejledning til sang og musik for både store og små. Børn lærer masser af sjove og pædagogiske børnesange i skolen og institutionen til stor glæde og med betydning for sprog og motorik.

Men det kan være svært for forældre at følge med, når sangene skal synges i fællesskab derhjemme. Nye børnesange kender de måske slet ikke, og gamle børnesange kan være forsvundet i glemslens tåger. I andre tilfælde er det måske bare svært at imponere de små med sine sang- og indlevelsestalenter. FAOX kom til os med ønsket om at udvikle en app, der tilbyder hjælp at hente for hele familien.

Klient:Faox

Link:faox.dk

Type:iOS, Android

 

Nøgleelementer:

  • Videoer: Demonstration af børnesange og fagter
  • Undertekster / Syng med
  • Loop sang & Afspil alle
  • 3 gratis sange & 2 tilkøbssangpakker
  • Børnevenligt design

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


Sanglege er en app for børn og deres forældre, der gennem pædagogiske og sjove videoer demonstrerer danske børnesange med fagter til. Sangene synges af en dygtig sangerinde, fagterne vises, og familien kan følge med i underteksterne. Der er et udvalg på hele 33 kendte sange. Der er fokus på brugervenlighed i børnehøjde og underholdning og læring i fællesskab.

“Min virksomhed har med stor tilfredshed samarbejdet med Springfeed om udviklingen af app’en Sanglege til både Android og iOS. Springfeed mødte os med professionalisme og stor viden inden for udviklen appens grundlæggende funktionalitet og tilpasning til begge platforme.

Vi fik ligeledes konstruktiv sparring og hjælp til appens grafiske udtryk og muligheder for at udbrede den til så mange mennesker som overhovedet muligt. Jeg kan stærk anbefale at samarbejde med Springfeed.”

Thomas Oxholm, FAOX

screen640x640-2screen640x640-3screen640x640

Lidt flere detaljer

Det tekniske


Prøv appen på din mobil

Videohåndterng

Sanglege appen indeholder videoer, så børn visuelt kan se fagterne udført sammen med sangen. Det er desuden muligt at slå undertekster til på alle videoer.

In-app køb

Vi udviklede appen med mulighed for in-app køb, således forældre har mulighed for at købe flere sange eller pakker med flere sange. In-app køb foretages via brugerens iTunes-konto, hvorved brugeren undgår at skulle indtaste bl.a. kortnummer.

Flere skærmstørrelser

Appen er udviklet til at tilpasse sig alle forskellige skærm-størrelser - inklusive iPad, som mange børn foretrækker.