TDC

Web App


TDC Starthjælpen - Kom godt i gang


TDC er blandt de mest velkendte telekommunikationsvirksomheder i Danmark og har igennem en lang årrække domineret som markedets største teleoperatør. Virksomheden har rødder, der går 130 år tilbage, og omfattende erfaring med skandinavisk forretningsdrift. I juli 2016 blev TDC til YouSee, og i dag beskæftiger virksomheden sig både med telefoni, bredbånd og tv.

Forbindelse mellem mennesker er i praktisk og overført betydning virksomhedens primære fokusområde, og det har bidraget til høje ambitioner indenfor tjenester og kundeservice. I 2012 drev denne motivation virksomheden til at starte oplysnings- og vejledningskampagnen TDC Starthjælpen, som havde til formål at gøre det meget nemmere for mobilbrugere at blive klædt på som kunde.

TDC Starthjælpen var blandt 46 nominerede kampagner til årets bedste Direct Marketing Kampagne i Danmark og blev anerkendt for sit relationsskabende koncept. I forbindelse med kampagnen blev det Springfeeds opgave at udvikle en mobiloptimeret hjemmeside til TDC Starthjælpen.

Klient: TDC

Link: tdc.dk

Type: Web

 

Nøgleelementer:

  • Mobil website
  • Instruktion i opsætning
  • Instruktion i anvendelse
  • SMS-program
  • Emnemenu

Sådan løste vi opgaven

Løsningen


TDC Starthjælpen er en mobil website, som har til formål at afhjælpe de udfordringer, der kan være forbundet med at opsætte og anvende en ny smartphone. Kampagnen omfatter udover den mobile website også et elektronisk program, der automatisk sætter i gang, når den nye smartphone tages i brug. Programmet tilbyder et kundeforløb, hvor 14 SMS’er udsendes. Efter en velkomst indeholder hver SMS en instruktion samt et link til den mobile website, hvor indholdet uddybes. Brugeren instrueres i anvendelsen af de grundlæggende tjenester såsom SMS, e-mail og generel telefoni samt yderligere services, underholdningstjenester, sociale netværk, apps og internet.

Springfeed har i udviklingsprocessen af TDC Starthjælpen været yderst fleksible og hjælpsomme. De har under hele projektet bevaret roen og overblikket, trods uforudsete udfordringer. TDC Starthjælpen er et levende bevis på god projekthåndtering og udvikling med en bred erfaring inden for mobiludvikling, leveret af Springfeed. Vi kan derfor varmt anbefale Springfeed til andre der står og mangler professionelle mobiludviklere.”

Vibeke Mikkelsen, Projektleder, TDC Privat

Screenshot_2013-03-11-15-01-20Screenshot_2013-03-11-15-01-05Screenshot_2013-03-11-15-00-46screen1screen2screen3

Lidt flere detaljer

Det tekniske


SMS forløb

Systemet er integreret med et SMS forløb, hvor TDC kunden modtager en SMS med link direkte til yderligere forklaring på TDC Starthjælp sitet.

Punkt 2

Punkt 3