Toimo


Toimo - Tolke til alle brugere og opgaver til alle tolke


Indtil nu har tolkebrugere skullet i kontakt med mange firmaer og selvstændige tolke, for at kunne finde en ledig tolk. Men hvordan gør man bookingen smartere med den teknologi, der allerede bliver brugt til at gøre hverdagen nemmere for mange? Dette spørgsmål stillede Toimo sig selv og besluttede at udvikle en  platform, der skaber et større overblik for både tolkebrugere og tolke.

Med Toimo kan du som tolkebruger logge ind på hjemmesiden og finde præcis den tolk, du har brug for. Måske har du brug for en tolk med en bestemt kompetence, eller måske søger du efter en specifik tolk, som du i forvejen kender og føler dig tryg ved?

Er du derimod tolk, hjælper Toimo dig med at få et overblik over ledige opgaver og sætter dig i kontakt med tolkebrugerne, så du kan få opgaver. Kort sagt sørger Toimo for tolke til alle brugere og opgaver til alle tolke.

Klient: Toimo

Link: toimo.dk

 

Nøgleelementer:

  • Booking af tolke og tolkebrugere
  • Planlægning
  • Administration af bevillinger

Løsningen


Toimo løsningen gør det muligt at matche tolk og tolkebruger hvor som helst og når som helst.

Som tolkebruger kan du oprette en profil, indtaste lokation og tolkebehov. Derefter vises en liste med mulige match, og du kan herefter sende en forespørgsel. Lige så snart din forespørgsel er accepteret, får du en besked. Du kan også lægge opgaven i en pulje, hvor den første tolk, der matcher dine ønsker, kan tage den.

Som tolk giver løsningen dig mulighed for at se, hvem der har brug for netop din hjælp. Desuden kan du finde andre ledige opgaver, som endnu ikke er accepteret. For at du som tolk kan få dit arbejdsliv til at passe bedst muligt med fritid og familietid, er der ligeledes en kalender, der gør det muligt at indtaste hvilke dage og tidsrum, du kan arbejde.

Toimo tror på, at det frie tolkevalg skaber det bedste match mellem tolkebruger og tolk – og at det skal være så nemt som muligt.

 

Det er ingen hemmelighed, at vores idé har været yderst kompleks at udvikle. Specielt i begyndelsen, at skulle danne sig et billede af vores vision og det marked vi befinder os i. Men Springfeed har formået at skabe en fornem MVP model af Toimo – en model vi i teamet er godt tilfredse med. Vi har nydt et meget professionelt samarbejde med Springfeed, som har givet sig tid til at forstå os og vores tanker. Springfeed har vores varmeste anbefalinger.

 

Jakob Gade, CEO

Toimo ApS

App der forener tolk og tolkebruger