Det siger vores kunder


Som Digital Forretningsudvikler hos Alka Forsikrings Innovationsfabrik kom jeg til Springfeed med et koncept, som skulle skabe merværdi for både eksisterende og mulige kunder. På dette fik jeg kompetent rådgivning i forhold til platforme, økonomi, forretningsmål og udviklingsproces. Springfeed var dygtige til at lede processen, levere beslutningsgrundlag og sikre fremdrift. De udviklede et lækkert responsivt website og samarbejdede undervejs med en anden af Alkas leverandører på projektet samt vores interne IT afdeling. Det har været en fornøjelse at arbejde med de dygtige folk, og jeg vil varmt anbefale dem, hvis du søger en kompetent samarbejdspartner til udviklingen af din næste digitale løsning.

Kenneth Kristoffersen, Digital Forretningsudvikler
ALKA FORSIKRING

Springfeed har lavet Dinero Pro App og den er vi rigtig glade for. Det har været en fornøjelse at arbejde med dem, da det er reelle og dygtige mennesker, der kæmper for at levere en god service og et godt produkt.

Martin Thorborg, Direktør
Dinero

Vi har haft et godt samarbejde med Springfeed. En af deres styrker er deres dybe kendskab til de forskellige teknologiers muligheder og begrænsninger. Samtidig er de gode til at sætte sig i slutbrugerens sted, såvel som de hurtigt forstår kundens forretning. Springfeed har udvist stor ansvarlighed og evne til konstruktiv dialog i forhold til alle faser af projektet, og man kan derfor være sikker på, at kunden får den bedste løsning både på kort og lang sigt.

Daniel Poulsen, Account Manager
DigitasLBi

Springfeed har i udviklingsprocessen af TDC Starthjælpen været yderst fleksible og hjælpsomme. De har under hele projektet bevaret roen og overblikket, trods uforudsete udfordringer. TDC Starthjælpen er et levende bevis på god projekthåndtering og udvikling med en bred erfaring inden for mobiludvikling, leveret af Springfeed. Vi kan derfor varmt anbefale Springfeed til andre, der står og mangler professionelle mobiludviklere.

Vibeke Mikkelsen, Projektleder
TDC Privat

Springfeed har været utrolig gode til at sætte sig ind i, hvad en undervisningsapp til børn skal kunne og omforme det til praksis, og resultatet er blevet en app af høj kvalitet både hvad angår det tekniske og det æstetiske udtryk.
De har udviklet appen Spillerum for os i et samarbejde mellem Københavns Universitet og Socialstyrelsen. Det har været lærerigt og inspirerende at være en del af arbejdsprocessen.

Katrine Zeuthen,  Psykolog
Socialstyrelsen

På baggrund af en anbefaling kontaktede jeg Springfeed for at få rådgivning og efterfølgende udvikling af min web applikation Dropnlocal.com, som faciliterer bagageopbevaring i lokale butikker. Med en fast-to-market strategi var det afgørende, at Springfeed kunne levere til aftalt deadline. Det var præcis, hvad de gjorde og i et flot design med en solid kode, som efterfølgende gjorde det muligt for min egen udvikler at overtage.

Jannik Lawaetz,  Founder
Dropnlocal.com

Som start-up virksomhed med ambitioner har mit samarbejde med Springfeed været enestående. Jeg har igennem mange år handlet med mange forskellige leverandører i mange forskellige brancher. Jeg kan med sikkerhed sige, at niveauet på kvalitet, produkt og deadlines altid er som aftalt og i en klasse for sig. Springfeed har en indlevende kreativ evne til at se muligheder, de er bevidste omkring begrænsninger og tager ansvar, udfordrer og holder hvad de lover. Jeg kan varmt anbefale Springfeed til både start-ups og etablerede virksomheder, hvor deadlines, sparring og god kemi spiller en rolle.

Kenneth Rose,  Adm. direktør og partner
MobileGift IVS

Medarbejderne hos Springfeed har dybdegående teknisk viden og bred devicespecifik indsigt, så det er fascinerende at se, hvor hurtigt de kan finde løsninger til relativt komplekse mobile udfordringer.Vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Springfeed ved portering af iOS projekter til Android platformen. Effektive, punktlige og meget professionel tilgang til forretningsdrivelse.

Martin Rahbæk,  CEO
Iroots

Min virksomhed har med stor tilfredshed samarbejdet med Springfeed om udviklingen af appen Sanglege til både Android og iOS. Springfeed mødte os med professionalisme og stor viden inden for udvikling af appens grundlæggende funktionalitet og tilpasning til begge platforme. Vi fik ligeledes konstruktiv sparring og hjælp til appens grafiske udtryk og muligheder for at udbrede den til så mange mennesker som overhovedet muligt. Jeg kan stærk anbefale at samarbejde med Springfeed.

Thomas Oxholm,  CO-Founder
FAOX

We have had the pleasure of working with Springfeed on an iOS project with a very tight deadline and a feature spec that was not locked down until late in the process. Springfeed went out of their way to deliver a great product even when it meant late nights. We have come to know Springfeed as highly professional and dedicated, and working directly with one of their programmers has been very efficient and an uncluttered process. We have no problem recommending Springfeed to others.

Lars Jessen,  Partner
YOKE

Inopi har i 16 på arbejdet med sags- og dokumenthåndtering og denne forståelse for arbejdsgange og -processer er implementeret i en stærk back-end, og vi søgte en samarbejdspartner, der kunne levere en brugerflade der var intuitiv let at anvende, som samtidig opfyldte kravene for en bestyrelses arbejde. Vi sætter stor pris på Springfeeds engagerede input og vedholdenhed i forhold til vores overvejelser og idéer, således at vi i fællesskab har kunnet sikre den færdige løsnings effektive afvikling og optimale brugergrænseflade på de mobile platforme. Vi værdsætter ligeledes Springfeeds tilgængelighed og arbejdsindsats i projektet, hvor Springfeed har arbejdet dag og nat, når det har været påkrævet i forhold til hurtig markedstilpasning og respons.

Helle Ellebjerg Due,  Business Unit Manager
Inopi

Vi fra Elcantic og Art Andersen var meget imponerede over, hvor let og hurtigt Springfeed forstod vores ambition om nem, enkel computer- og smartphone-styring af vores nye udviklings- og forskningskoncept: Energy Frames, bevægelige afskærmningsrammer til sol- og klimastyring udvendigt på bygningsfacader og vinduer. Med en åben, letforståelig dialog blev den ønskede og aftalte software og interface lynhurtigt udviklet. De forbedringsforslag der var, blev lynhurtigt implementeret. Så vi kom i luften til den aftalte tid – og indenfor det aftalte, rimelige budget. Og brugerne er begejstrede!

Bjørn Stegger,  Energy Frames projektleder
Art Andersen

Springfeeds innovative løsning til Boligsiden var lavet med omtanke og var baseret på dybt kendskab til området. Der blev også tid til indsigtsfuld sparring med brugere om applikationen. Samarbejdet med Springfeed har været særdeles professionelt og kan kun anbefales til andre.

Birgit Daetz,  Kommunikationsdirektør 
Boligsiden

Springfeed afforded us fast, high quality and very reasonably priced development of a mobile application on the iPhone and iPad. Their responses to requests from us was always immediate. The quality of their work and their communication with us as a client was always superb. Working with Springfeed is much more than just working with another partner, it is like getting a new colleague. We wholeheartedly recommend Springfeed to any organization with mobile development requirements.

Michael Landin Hostbaek,  CEO
Prodnet

Springfeed came onto the project at a critical stage and have shown huge flexibility and professionalism while having to cope with demanding customer deliveries. They integrated with the existing team very quickly and took responsibility for improving and refactoring part of the client, making an immediate impact on the client performance and user experience. They brought to the project excellent lesson learned from their past experience as well as extensive knowledge of various development tools, and were very happy to share this knowledge and allow us to use it to build on our existing standards, approaches and processes. Jens and Anders are very approachable and relate directly to the project deliveries by making themselves accountable for the work they’ve put in. It was a pleasure to work with them and we highly recommend them. As it is company policy to include a disclaimer clause in all references, this reference is given on the understanding that any legal responsibility or liability for the accuracy or otherwise of any statement herein is hereby excluded in respect of the author of the reference, their employer, the recipient of the reference and the subject of it.

Steve Pocock,  CTO
Omniphone

Springfeed har trådt beredvilligt til i nogle kritiske hastesituationer og hjulpet med at færdiggøre projekter indenfor vigtige deadlines. Vi er glade for samarbejdet, for engagementet i at få løst nogle kritiske problemstillinger, for paratheden og den lynhurtige assistance.

Malene Teilmann Aalund,  Kreativ leder
Art Your World

Det har været en fornøjelse at arbejde med Springfeed. Udover at være innovative, og ikke er bange for at komme med nye synsvinkler som kan forbedre produktet, kunne Springfeed på kort tid løse opgaven hvor tidligere leverandører ikke kunne. Umiddelbart virker timeprisen høj, sammenlignet med Østeuropa, men effektiviteten og kvaliteten ‘out performer’ dette.

Esben Hedegaard,  CEO
BitaBIZ

Springfeed formår at fungere som samarbejdspartner fremfor leverandør, og det har stor værdi i hele den process, der gennemgås under app udvikling. Vi har arbejdet tæt sammen med Springfeed igennem flere måneder, hvor de har stået for udvikling og design af vores Android app. På trods af mange ændringer undervejs i projektforløbet, har Springfeed udvist stor fleksibilitet og har være dygtige til at holde fokus og høj kvalitet ift. det færdige produkt.
For os har samarbejdet betydet, at vi er kommet hurtigt på markedet uden at skulle rekruttere Android udviklere selv. Derudover har omkostningen været relativ lille, så det har vist sig langt mere rentabelt ift. at udvikle appen selv.

Lars Østergaard,  CEO
MocialCall

Springfeed har udvist solid indsigt i Blackberry og Nokia S40 mobilplatformene og har gjort det muligt for os hurtigt at nå ud på disse. Deres tilgang til projektet har været systematisk og med god forståelse for slutbrugernes behov samt et fokus på cross-platform udvikling, som har minimeret omkostningerne og øget kvaliteten. Vi kan kun anbefale Springfeed til andre.

Kristian Ridley Schou,  CTO
Syntonetic

Vi stod pludselig med et meget akut behov for en ny app til vores kunderelaterede web-program Travel-X, som – ubetinget – skulle være klar til brug senest 3 uger senere. Efter en hurtig søgning på internettet, fik vi svar fra Springfeed 5 minutter efter, at vi havde skrevet til dem. Dagen efter havde vi et møde med en af deres app-udviklere. De var meget professionelle og forstod med det samme vores problem og ønsker. Dagen efter igen, var de i gang, og præcis 3 uger efter var den første version (Android og iOS) klar til brug for vores kunder. Efter et par uger med finjusteringer, har vi nu en helt ny og velfungerende app, som både vi og vores kunder er fuldt tilfredse med. Vi har fra den første dag været glade for samarbejdet med Springfeed, og de har – under hele forløbet – ydet en højt kvalificeret og målrettet indsats.

Jørgen Pedersen,  Direktør
Travel-X

Vores udviklingsprojekt var løbet af sporet, og vi nærmede os deadline med hastige skridt. Derfor tog vi kontakt til Springfeed, som var lynhurtige til at sætte sig ind i vores problemstillinger og løste de udfordringer, som vores tidligere app-udviklere ikke var i stand til. Det har været en fornøjelse at samarbejde med Springfeed. Mangler du professionelle og kompetente app-udviklere, så tag en snak med Springfeed.

Søren Larsen,  Direktør
Inmobile