Springfeeds Jozi: Historien bag vores nye app

By Nanna Kirketerp-Møller Nyt fra Springfeed Kommentarer lukket til Springfeeds Jozi: Historien bag vores nye app

Springfeeds Jozi: Historien bag vores nye app

Hos Springfeed er vi vilde med at udvikle apps. Det seneste år har vi udviklet spændende apps for blandt andre Dinero, MocialCall, MobileGift og Sanglege. I et inspirerende miljø af gode idéer, har vi fået vores egen, og nu er vi klar til at dele den med jer..

Præcis lige som vores kunder ofte oplever det, er vi blevet inspireret til en app af et ubesvaret behov, som vi selv oplever i hverdagen. I vores tilfælde startede det hele med en lille familie på tre. Mor taler et sprog, far taler et andet og lille Bjarke er født i København, Danmark. Heldigvis arbejder lille Bjarkes far i Springfeed og er en dygtig app-udvikler. Han vil gerne give Bjarke mulighed for at udvikle sig sprogligt og synes, at der mangler en app til Bjarke, hvor han kan lege med de forskellige sprog. Den idé tog han med til Springfeed, og den fandt rigtig god bundklang hos os. Her var en idé, der kunne blive til sjov og læring for masser af børn, der ligesom Bjarke, vokser op i en multikulturel virkelighed. Alle i Springfeed var med på idéen.

Jozi – lær gennem leg

Deraf udsprang Jozi – et vendespil, der hjælper dit barn kan lære og forstå i sine modersmål. I spillet kan du  tage personlige billeder, tilføje dem som billedepar og indtale med egne ord hvad dem. Tanken er at styrke barnets sprogbrug ved højtlæsning af motivet på hvert billedepar. Og der er rig mulighed for at brugerdefinere. Du  kan sætte dit helt eget præg på hvad der skal sættes ord på for dit barn. Men du skal ikke snydes for lækkert indhold. Der er derfor også et stort udvalg af standardtemaer med smukke billeder til dine vendespil. Hvis det for eksempel er dyr, legetøj eller sport, der interesserer dit barn, så er det bare om at starte spillet. Standardtemaerne findes på hele syv forskellige sprog, så I kan udforske den på engelsk, fransk, tysk, portugisisk, spansk eller rumænsk og dansk.

Hvad synes I?

Som altid var ambitionerne med appen tårnhøje. Den skulle inspirere, underholde og begejstre. Den skal være nem at bruge, og den skal være smuk at se på. Ligesom med alle vores andre udviklingsprojekter, har vi lagt hjerte og sjæl i det for at give jer det bedste spil, vi overhovedet kan. Vores udviklere har været helt i detaljen, og vores designer har finpudset alle visuelle elementer. Spillet er blevet testet på kryds og tværs af hele teamet fra projektleder til studentermedhjælper.

Men det er ikke nok. Nu har vi brug for jeres inputs! For i sidste ende handler det hele om jer: Familierne, der bruger appen.

Appen er på gaden, og vi sidder klar ved tasterne til at høre fra jer på vores Facebookside. Vi glæder os til at modtage jeres idéer og kommentarer til hvad der fungerer rigtig godt, og vigtigst, hvad der kan forbedres.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Besøg vores Jozi Facebookside eller download Jozi fra App Store.

  • Share: