Springfeed anno 2016

By Nanna Kirketerp-Møller Nyt fra Springfeed, Viden om Apps Kommentarer lukket til Springfeed anno 2016

Springfeed anno 2016

Inspirationen blomstrer – og hurra for det

Hos Springfeed er vi så heldige at arbejde i et inspirerende miljø af gode idéer, som vi møder og beskæftiger os med hver dag. Det har været tilfældet siden virksomhedens stiftelse i 2010, og det har heldigvis ikke været anderledes i 2016. I løbet af året har masser af top-motiverede, kreative, kompetente og viljestærke mennesker trådt igennem vores dør. Hele 27 af slagsen for at være præcis. Nogle har været iværksættere, der som ildsjæle brænder for deres gode idé til en app, som skal gøre hverdag, fest og ferie sjovere eller nemmere. Andre er veletablerede små eller store virksomheder, som på et solidt fundament og en god forretning, vælger at udbygge med en app, der skal optimere drift eller kundeservice. Trods deres store forskellighed, er motivationen den samme, og det er den vigtigste drivkraft for udviklingen af en god app.

Apps i alle former og størrelser

De seneste tolv måneder har budt på masser af spændende projekter. Fra regnskabsservices og kalendertjenester til børnespil og digitale gavekort. Diversiteten i vores portfolio af apps er omfattende, og ikke to projekter er de samme. Det er det, der gør vores hverdag så spændende og alsidig. Vi udfordres ofte, og kreativitet og kompetencer er altid i spil. Og heldigvis for det, for det holder motivationen i top hele vejen.

Et lille udsnit af vores kunder i år tæller virksomheder som MobileGift, Dropnlocal, Forlaget Fortuna og Dinero. Bag MobileGift og Dropnlocal står to idérige iværksættere. Med deres apps har de haft som mål at tilbyde at gøre fest og ferie nemmere. Med MobileGift kan du give gavekort og kærlige hilsener digitalt. Med Dropnlocal kan du booke lokal opbevaring af din bagage, så du får hænderne fri hurtigst muligt på ferien. FamilyPlan appen er udviklet for den veletablerede og anerkendte virksomhed, Forlaget Fortuna. Det har været med henblik på at udbyde deres populære familiekalender direkte på brugerens smartphone. Dinero app til Android kom i 2016 til at supplere iOS-versionen, og gør alle tjenesterne i det effektive og brugervenlige regnskabsprogram tilgængelige på farten. Og 2016 blev også året, hvor vi lancerede vores selvstændige app, Jozi, som er et sjovt lyt-og-lær vendespil til den flersprogede families mindste.

Måske en app også var noget for dig?

Der er stadig fuld fart over digital udvikling og innovation, men det har endnu ikke rokket ved de fordele og muligheder, der er i at få udviklet en app. Og det gælder både virksomheders interne og eksterne forretningsdrift. Apps kan i mange tilfælde tænkes effektivt ind i en forretningsplan. Vi udvikler apps, der er med til lette den administrative og bureaukratiske arbejdsbyrde i kundernes virksomheder. Og vi udvikler apps, der udbyder tjenester og services til arbejde, oplysning og underholdning i slutbrugerens hverdag.  Mange apps har givet deres brugere muligheder, de har savnet og efterspurgt. Alt imens har andre apps givet muligheder, brugerne aldrig havde drømt om. Dermed møder vi både idéer af lavpraktisk og visionær karakter. Og vi elsker det.

Der er dermed masser af potentiale i apps, og vi håber at endnu flere inspirerede iværksættere og virksomheder vil opsøge os i 2017 med gode idéer. I team Springfeed er der vilje og vej til at komme godt i mål og følge jeres idéer helt til dørs. Det er vigtigt for os at appudvikling er et tæt samarbejde, og at det er et forløb i øjenhøjde, så vi sammen opnår det allerbedste resultat.

Vi har arbejdet på at gøre vores nye hjemmeside, og herunder særligt vores blog, endnu bedre. Vi vil gerne gøre den til en platform, hvor jer med overvejelser kan finde gode råd og vejledning. Det er en indsats, vi vil fortsætte, i 2017 for at blive en endnu bedre inspirationskilde, sparringspartner, facilitator og leverandør for kunder og andre interesserede. Derudover er I som altid velkomne til at give os et kald eller kigge forbi. Vi lover, der er kaffe på kanden.

Tak for denne gang

Vi vil gerne benytte muligheden for at sige tusind tak for fantastisk samarbejde til vores kunder gennem året. Det har været en fornøjelse at være med til at gøre idéen eller drømmen til virkelighed. Og vi ønsker jer, jeres virksomheder og jeres apps alt det bedste fremover.  Vi står klar, hvis I får brug for os.

Og til jer der overvejer: Har I idéen, så har vi teamet til at drive den i mål. Vi håber på at høre fra jer i 2017.

Glædelig jul og godt nytår!

De bedste hilsener fra

Team Springfeed

  • Share: