iOS


BoligDeal er blandt Danmarks største boligsøgemaskiner og giver brugere mulighed for at finde opslag på langt størstedelen af ledige boliger på markedet. Tjenestens nytænkende koncept sikrer, at boligopslag fra samtlige udbydere samles på et sted.
Forlaget Fortuna står bag det originale koncept, der ligger til grund for deres patenterede familiekalender Family Plan fra år 2000. Kalenderen er et populært redskab til at holde styr på familie og skolegang i det danske land og er den største af sin slags herhjemme.
Hos Springfeed har vi udviklet apps siden 2010 og har i den tid været så heldige at varetage en masse spændende app-projekter for vores fantastiske, idérige kunder.
Kenneth Rose er manden bag Simpelt IVS, der er en start-up med en ambitiøs vision om at udvikle og promovere fantastiske apps. Han kom til os for at realisere sin første idé, der blev til startskuddet til en passioneret bibeskæftigelse.
Dinero står bag et enkelt og brugervenligt økonomisystem, der har vundet stor tilslutning og popularitet over de seneste år. Særligt blandt mindre og mellemstore erhvervskunder der ønsker større selvstændighed i virksomhedens administrative arbejde.
MocialCall er en succesfuld start-up med luft under vingerne, hvilket blandt andet har givet udslag i et bidrag fra Vækstfonden. Stifter, Lars Østergaard, startede virksomheden med ambitionen om at gøre verden mindre via en innovativ opkaldstjeneste.
FAOX er en kreativ start-up, der laver apps i børnehøjde. Målet er at gøre det sjovere og nemmere for børn og voksne at lege og lære sammen.
E-takeaway er din digitale adgang til udbuddet af restauranter og take-away-steder i Danmark. Tjenesten blev lanceret i 2003 med ambitionen om at overskueliggøre valgmulighederne inden for take-away i én samlet løsning.
KiMs er mange danskeres foretrukne snackleverandør, når man ”er sulten for sjov”. Virksomheden er markedsledende indenfor chips og snacks i Danmark, og deres velkendte logo pryder poser i de fleste danske dagligvarebutikker.
Bravo Tours er et dansk rejseselskab grundlagt i 1998. Det er i dag blandt de tre største rejsebureauer i Danmark og er en del af den skandinaviske rejsekoncern Primera Travel Group Scandinavia.
Nordania er et dansk leasingselskab med mere end 40 års erfaring i branchen og er en del af Danske Bank-koncernen. Nordania tilbyder finansiering af driftsmidler, herunder leasing af biler, varebiler og lastvogne, til virksomheder og private i Danmark og resten af Norden.
Bold.dk er Danmarks førende online fodboldsite med over 325.000 unikke besøgende hver måned. Deres primære fokus er danske og europæiske fodboldrelaterede nyheder. Siden er den perfekte legeplads for fodboldfans med et unikt og omfattende udbud af services.